Βίντεο, που θα ζήλευε και ο Ταραντίνο: Κλωτσιά στον αέρα σε μοτοσικλετιστή [video]


Βίντεο, που θα ζήλευε και ο Ταραντίνο: Κλωτσιά στον αέρα σε μοτοσικλετιστή [video]

Από τη μια το νεαρό της ηλικίας και από την άλλη η άγνοια κινδύνου αποτελούν ένα εκρηκτικό μείγμα με επικίνδυνες συνέπειες. Ευτυχώς όχι στο βίντεο που ακολουθεί…

Αν τυχόν είσαι ο σκηνοθέτης ή o συγγραφέας μιας ταινίας και αναζητάς ηλίθια αστεία για να τα συμπεριλάβεις στο σενάριό σου, οποία τύχη. Αφού το δίδυμο των νεαρών που πρωταγωνιστεί στο συγκεκριμένο βίντεο μπορεί κάλλιστα να πάρει τον τίτλο του πιο ανόητου της εβδομάδας.
Αν δεν πιστεύετε, δεν έχετε παρά να τους δείτε σε δράση. Την στιγμή που ο ένας κινείται με τη μοτοσικλέτα  –ευτυχώς φορώντας κράνος- κάνοντας μια εκτός δρόμου διαδρομή, ο δεύτερος πετάγεται εμπρός του και τον ρίχνει από το δίκυκλο.

Πόσο χαζός πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο;

Βεβαίως, κάποιος θα απαντήσει, ότι «ίσως ο δεύτερος νεαρός ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Να περάσει μπροστά από τη μοτοσικλέτα».  Θα συμφωνήσω.

Αν όμως συνεχίσουμε στην σφαίρα του αν και του ίσως, τότε θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αν η μοτοσικλέτα είχε λίγο περισσότερη ταχύτητα, ή αν η πρόσκρουση ήταν με διαφορετική γωνία, τα αποτελέσματα θα μπορούσαν ίσως να είναι οδυνηρά για κάποιον ή και για τους δύο νεαρούς.

Δημήτρης Δοντάς


Getting kicked off a dirt bike από stefanelonikitelo

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ