Το τροχόσπιτο που ονειρεύεσαι [video]


Το τροχόσπιτο που ονειρεύεσαι [video]

Επειδή το camping είναι μια δημοφιλής λύση διακοπών στην εποχή μας σας παρουσιάζουμε τα trailer – τροχόσπιτα της Conqueror, κυρίως…
για να εντυπωσιαστείτε και λιγότερο για να τα βάλετε στη λίστα με όσα θέλετε να αποκτήσετε.

Όχι ότι δεν αξίζουν, αλλά μιλάμε για κόστος που ξεπερνά κατά πολύ το κόστος οποιουδήποτε μέσου αυτοκινήτου, κατά συνέπεια είναι camper για λίγους…

Σε κάθε περίπτωση είναι εντυπωσιακά! Από το πιο «μικρό» το Commander που είναι και η αφορμή για αυτή τη γνωριμία καθώς για πρώτη φορά η Conqueror το διαθέτει εκτός Αυστραλίας, μέχρι και το UEV: 490 που είναι η αφρόκρεμα της φίρμας.

Όλα τα camper της Conqueror κατασκευάζονται με έμφαση στην ανθεκτικότητα, την αντοχή στο χρόνο και κυρίως στις extreme συνθήκες στις οποίες καλούνται συνήθως να κινούνται. Στα ακριβότερα μοντέλα όπως το UEV: 490 είναι όλα απολύτως προσαρμόσιμα στις ανάγκες του πελάτη. Ως εκ τούτου γίνεται ειδική παραγγελία και αναλόγως διαμορφώνεται και η αρχική τιμή των 77.500 δολαρίων.

Εκεί που πραγματικά εντυπωσιάζουν τα Conqueror Camper είναι αφενός η δυνατότητα να κινούνται απροβλημάτιστα σε κάθε είδους έδαφος, αφετέρου δε η προσοχή στη λεπτομέρεια και σε ό,τι έχει να κάνει με τη χωροταξία και την πολυλειτουργικότητα. Στοιχεία δηλαδή που είναι γνωστά και απαραίτητα σε όσους χρησιμοποιούν τροχόσπιτα, σκηνές ή αυτοκινούμενα.

Αν τώρ ενδιαφέρεστε, το φθηνό που έρχεται και στην Ευρώπη κοστίζει 47.000. Υπάρχει ωστόσο και ενδιάμεση έκδοση με 59.000 δολάρια, αλλά θα χρειαστεί να μεταναστεύσετε στην Αυστραλία γιατί δεν είναι διαθέσιμο στον υπόλοιπο κόσμο. Καθόλου άσχημη ιδέα!

Πηγή
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ