Το νέο Renault Scenic


Το νέο Renault Scenic θα κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο αλλά εμείς έχουμε ήδη αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα.

 

Το νέο Renault Scenic

 

Το μελλοντικό Renault Scenic είναι πλέον προ των πυλών και όπως όλα δείχνουν θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο μήνα. 


Όπως φαίνεται και από την ψηφιακά επεξεργασμένη, αποκλειστική μας εικόνα, το νέο Renault Scenic θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το νέο Renault Megane και κυρίως τα χαρακτηριστικά εμπρός φώτα. Η εικονιζόμενη είναι και η πεντάθυρη έκδοση, ενώ η 7θέσια θα ακολουθήσει λίγους μήνες αργότερα, πιθανότατα το φθινόπωρο.


 

Όσον αφορά τις διαστάσεις του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, το νέο Scenic θα μεγαλώσει και θα παραμείνει πιστό στις αρχές του, κάτι που σημαίνει έμφαση στην πρακτικότητα και την ευρυχωρία. 


Το γαλλικό μοντέλο θα είναι ολοκαίνουργιο και θα βασίζεται πάνω σε νέο πάτωμα και συγκεκριμένα στοCMF-C το οποίο χρησιμοποιείται ήδη και στο νέο Megane, ενώ και η γκάμα των μοτέρ του θα είναι παραπλήσια με αυτή του γαλλικού χάτσμπακ.


Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε και θα σας τις παρουσιάσουμε αναλυτικά.

Πηγή: autotriti.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ