Το Facebook συνεργάζεται με τη NASA και υπόσχεται Internet από το Διάστημα..


Το Facebook συνεργάζεται με τη NASA και υπόσχεται Internet από το Διάστημα..
Δορυφόροι, λέιζερ, ρομπότ τα νέα «όπλα» 

Ενα μεγάλο «βήμα» στο Διάστημα αναμένεται να κάνει το Facebook, προκειμένου να προσφέρει την ευκαιρία της επικοινωνίας των χρηστών από όλα τα μέρη του κόσμου, ακόμη και στα λιγότερα αναπτυγμένα σημεία του πλανήτη. Σε συνεργασία με τη NASA, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του μεγαλύτερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζούκερμπεργκ επιχειρεί να δημιουργήσει μία νέα εποχή στη διαδικτυακή επικοινωνία, κατασκευάζοντας δορυφόρους, μη επανδρωμένα οχήματα, ρομπότ και λέιζερ.

«Σήμερα μοιραζόμαστε ορισμένες πληροφορίες για τη δουλειά που κάνει το Connectivity Lab του Facebook με την κατασκευή μη επανδρωμένων οχημάτων, δορυφόρων και laser για να παραδώσει Internet σε όλους» έγραψε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ.

Ενώ σε επίσημη ανακοίνωση, το Facebook δήλωσε ότι έχει προσλάβει ειδικούς της NASA σε θέματα αεροναυπηγικής και επικοινωνιών προκειμένου να στελεχώσει το Connectivity Lab. «Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε συνεργασίες, αλλά για να συνδεθούν οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο χρειάζεται να βρεθεί νέα τεχνολογία» δήλωσε ο Zuckerberg.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του Reuters είναι σαφές ότι με αυτή την κίνηση στόχος του Facebook είναι να αποκτήσει ηγετική θέση στον τεχνολογικό χώρο.

πηγή iefimerida

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ