Το αγοράζεις με το κλειδί στο χέρι σε μία ώρα!


Πως θα σας φαινόταν να μπαίνατε στην αντιπροσωπεία για να αγοράσετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, να είχατε ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες και να φεύγατε με αυτό μέσα σε μια ώρα;

 

Το αγοράζεις με το κλειδί στο χέρι σε μία ώρα!

 

Αυτός πάντως είναι ο στόχος της θυγατρικής της Toyota στις ΗΠΑ, της Scion, που έχει ήδη ξεκινήσει ένα ανάλογο πρόγραμμα σε κάποιες από τις αντιπροσωπείες της με προοπτική σε ένα περίπου χρόνο να το εφαρμόζει σε όλες. Για να είμαστε ειλικρινείς για να είναι το πιο πάνω εφικτό θα πρέπει να έχει γίνει μια προεργασία online από το σπίτι ή το γραφείο του υποψήφιου αγοραστή.

Το αγοράζεις με το κλειδί στο χέρι σε μία ώρα!

 

Ο οποίος μπαίνει στο σύστημα, εξατομικεύει το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει όπως το επιθυμεί και στη συνέχεια το πρόγραμμα ψάχνει σε ποιόν ντίλερ από αυτούς που μετέχουν είναι ετοιμοπαράδοτο -βασικό στοιχείο της αμερικανικής κουλτούρας γύρω από την αγορά αυτοκινήτου. Στη συνέχεια ο αγοραστής ενημερώνεται πλήρως για τα οικονομικά δεδομένα, παίρνει μια προέγκριση για τη χρηματοδότηση, ενώ από τη στιγμή που αποφασίσει ο ντίλερ ξεκινά με την προετοιμασία του αυτοκινήτου για την παράδοση. Η οποία από τη στιγμή που ο πελάτης θα πηγαίνει στην αντιπροσωπεία θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στην ώρα που λέγαμε.

Πηγή: www.caroto.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ