Μια McLaren ποίημα!


Το τμήμα McLaren Special Operations (MSO) της ομώνυμης βρετανικής φίρμας παρουσίασε το ένα και μοναδικό μοντέλο 650S Project Kilo, το οποίο είναι σύμφωνα με την εταιρεία το πιο εξατομικευμένο όχημά της.

Μια McLaren ποίημα!

Το τμήμα McLaren Special Operations (MSO) της ομώνυμης βρετανικής φίρμας παρουσίασε το ένα και μοναδικό μοντέλο 650S Project Kilo, το οποίο είναι σύμφωνα με την εταιρεία το πιο εξατομικευμένο όχημά της. Προεξάρχον χαρακτηριστικό του είναι η ευρεία χρήση μερών από ανθρακονήματα, όπως η οροφή, ο πίσω διαχύτης, τα πλαίσια των θυρών και ο πίνακας οργάνων. Επιπλέον, υπάρχουν νέα καπάκια αλουμινίου στα φίλτρα νερού και λαδιού, βαμμένα στα χρώματα του αμαξώματος, τα οποία έχουν τα λογότυπα McLaren Orange.

Πορτοκαλί είναι βαμμένο και το εσωτερικό των θυρών, ενώ υπάρχει και μια 24 καρατιών χρυσή ασπίδα θερμότητας των καυσαερίων στον χώρο του κινητήρα. Στον κινητήρα υπάρχει και το σκίτσο του πουλιού kiwi, με την McLaren να δηλώνει πως το τοποθέτησε ως μια αναφορά στη Νέα Ζηλανδία, τον τόπο γέννησης του ιδρυτή της εταιρίας, Bruce McLaren.

Μια McLaren ποίημα!

Πηγή: https://www.autotriti.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ