Η C-Class ανακηρύχτηκε World Car of the Year!


Η μεγαλύτερη διάκριση ήρθε για τη Mercedes-Benz C-Class, η οποία κέρδισε τον τίτλο του “World Car of the Year 2015” με την μάρκα να διακρίνεται σε τρεις κατηγορίες του θεσμού “World Car Awards 2015”.

 

Η C-Class ανακηρύχτηκε World Car of the Year!

 

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ο Christoph Horn, Head of Global Communication Passenger Cars Mercedes-Benz και ο Rob Moran, Director Mercedes-Benz USA Communications, παρέλαβαν τα βραβεία ως εκπρόσωποι της μάρκας με το «αστέρι».

Η Mercedes-Benz ήταν η μόνη εταιρεία του κλάδου που κατάφερε να έχει πέντε υποψήφια αυτοκίνητα στους φιναλίστ – επιδόσεις που δεν έχουν προηγούμενο στην 11χρονη ιστορία του θεσμού των βραβείων “World Car of the Year” με αποκορύφωμα τη νέα C-Class. Η διεθνής κριτική επιτροπή του θεσμού απαρτίζεται από 75 καταξιωμένους δημοσιογράφους από το χώρο του αυτοκινήτου.

 

Η C-Class ανακηρύχτηκε World Car of the Year!

 

Η Mercedes-Benz είχε διακριθεί και σε προηγούμενες ψηφοφορίες: το 2014 η S-Class κέρδισε στην κατηγορία “World Luxury Car”. Το 2012 η S 250 CDI BlueEFFICIENCY πήρε το βραβείο στην κατηγορία “World Green Car”, ενώ το ίδιο βραβείο είχε κερδίσει το 2007 η E 320 BlueTEC.

 Πηγή: caroto.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ