Έρχεται το νέο Navara


Έχοντας ήδη στις αποσκευές του, το διεθνές βραβείο του International Pick-Up για το 2016, το νέο Nissan Navara, ετοιμάζεται να πατήσει επί ελληνικού εδάφους.

 

Έρχεται το νέο Navara

 

 

Το νέο, εντυπωσιακό Pick-Up της Nissan, αναμένεται στις εκθέσεις των επίσημων εμπόρων της φίρμας στην Ελλάδα, στο τέλος του Φεβρουαρίου.

 

Έχοντας ήδη στις αποσκευές του, το διεθνές βραβείο του International Pick-Up για το 2016, το νέο Nissan Navara, ετοιμάζεται να πατήσει επί ελληνικού εδάφους, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία τωνPick-Up

Με κληρονομιά την πλούσια εμπειρία 80 ετών της Nissan στο σχεδιασμό και την κατασκευή ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, το νέο Navara εντυπωσιάζει με τον σχεδιασμό του, τις καινοτόμες τεχνολογίες που ενσωματώνει, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση, τόσο εκτός όσο και εντός δρόμου, που ξεπερνά τα εσκαμμένα.

Το νέο μοντέλο αποτελείται από ένα πανίσχυρο, υψηλής αντοχής πλαίσιο, το οποίο σε συνδυασμό με μια σειρά από νέα μηχανολογικά χαρακτηριστικά, ανεβάζει ψηλά τον πήχη της οδικής συμπεριφοράς, αλλά και της πρακτικότητας. Χρησιμοποιώντας το ίδιο DNA με τα καταξιωμένα crossover της Nissan, όπως τα κορυφαία QashqaiX-Trail καιJuke, το νέο Navara φέρνει μια νέα αντίληψη στην κατηγορία των Pick-Up.

Συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, το νέο Nissan Navara, διαθέτει τα «διαπιστευτήρια» για να ανταπεξέλθει στις σκληρές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία. Επιπλέον, η πλούσια γκάμα των γνήσιων αξεσουάρ που ταιριάζουν «γάντι» στο νέο Navara, είναι σίγουρο πως θα συναρπάσουν τους υποψήφιους αγοραστές, που επιζητούν το καλύτερο για το καλύτερο Pick-Up της χρονιάς!

Μια πλούσια «γεύση» από το νέο Navara, μπορείτε να πάρετε στο επίσημο site της Nissan.

 

 

 

 

 

Πηγή: autotriti.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ