Ελέγξτε την Porsche σας από το Apple Watch


Ακόμα δεν πρόφτασε να κυκλοφορήσει το νέο, έξυπνο ρολόι της Apple και η πρώτη εφαρμογή της Porsche είναι ήδη έτοιμη να του δώσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας.

 

Ελέγξτε την Porsche σας από το Apple Watch

 

 

Από την εποχή του ΚΙΤΤ, που ο “Ιππότης της ασφάλτου” επικοινωνούσε με το αυτοκίνητό του μέσω του ρολογιού του, πολλά έχουν αλλάξει. Παρόλα αυτά, χρειάστηκε να περάσουν τρεις δεκαετίες μέχρι οι σημερινοί οδηγοί να βιώσουν κάτι παρόμοιο. Με την εφαρμογή Porsche Car Connect, η γερμανική εταιρία δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους των αυτοκινήτων της να αποκτήσουν το μερικό έλεγχο, από απόσταση. Εντάξει, αυτή υπήρχε και παλαιότερα, διαθέσιμη μέσω του app store για κινητά, πλέον όμως το “κέντρο ελέγχου” δεν θα βρίσκεται στην τσέπη αλλά στον καρπό του οδηγού.

Μέσω του Apple Watch και της σχετικής εφαρμογής, οι ιδιοκτήτες των νεότερων μοντέλων της φίρμας, όπως οι Panamera, Macan, Cayenne και 918, θα μπορούν να βρίσκουν που έχουν παρκάρει το αυτοκίνητό τους με τη βοήθεια δορυφόρου. Παράλληλα, θα έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή ταξιδίου, ώστε να γνωρίζουν πόσα χιλιόμετρα έχουν καλύψει ή τι αυτονομία έχουν με τα καύσιμα που απομένουν. Φυσικά, θα μπορούν επίσης να κλειδώνουν το αυτοκίνητο, να τσεκάρουν αν έχουν ξεχάσει κάποιο παράθυρο ανοικτό και να παίζουν με τα φώτα και την κόρνα. Όχι και άσχημα για όσους αγαπάνε τα gadgets…

Πηγή: caroto

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ