Δείτε πώς θα είναι τα αεροπλάνα το 2050


Δείτε πώς θα είναι τα αεροπλάνα το 2050

Με γνώμονα την άνεση των επιβατών κατά τη διάρκεια των πτήσεων, αλλά και την εξοικονόμιση καυσίμων και τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, η Airbus αφού διεξήγαγε διεθνή έρευνα για τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, παρουσιάζει με υπερηφάνεια τα αεροπλάνα του 2050!
Τα αεροπλάνα του μέλλοντος θα περιορίζουν την διάρκεια του ταξιδιού σε, τουλάχιστον, δεκατρία λεπτά λιγότερο χρόνο, θα χρησιμοποιούν καύσιμα φιλικά προς το περιβάλλον και θα εκπέμπουν λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχουν στους επιβάτες

όλες τις ανέσεις για ένα ευχάριστο ταξίδι.

Η εταιρεία Airbus, προκειμένου να σχεδιάσει τα αεροπλάνα που θα διασχίζουν τους αιθέρες το 2050, διεξήγαγε διεθνή έρευνα ανάμεσα στους επιβάτες, προκειμένου να κατασκευάσει αεροπλάνα του μέλλοντος που θα ικανοποιούν κάθε γούστο.
Δείτε πώς θα είναι τα αεροπλάνα το 2050
Άνετα καθίσματα που κάνουν μασάζ και εκπέμπουν θερμότητα
Τα παράθυρα στα μελλοντικά αεροπλάνα θα προσφέρουν πανοραμική θέα στους ταξιδιώτες, ενώ με ένα νεύμα του χεριού τα τζάμια θα γίνονται διαφανή ή αδιαφανή, ανάλογα με την επιθυμία των επιβατών.
Δείτε πώς θα είναι τα αεροπλάνα το 2050
Πανοραμική θέα από τα παράθυρα του αεροσκάφους
Τα καθίσματα θα κάνουν μασάζ στους επιβάτες που το επιθυμούν και όλα τα εξαρτήματα μέσα στο αεροσκάφος θα αυτοκαθαρίζονται χάρη σε ειδικά επιχρίσματα που θα φέρουν και θα απωθούν την βρωμιά.
Οι γνωστές σε εμάς, Πρώτη θέση, η Business class και η Οικονομική θέση, θα αντικατασταθούν από «ζώνες» που θα είναι άνετες, ώστε να προσφέρουν στους επιβάτες ένα άνετο και χαλαρό ταξίδι, σαν να βρίσκονται σε διακοπές, όπως είχαν δηλώσει οι περισσότεροι συμμετέχοντες στην έρευνα της Airbus, ότι θα επιθυμούσαν να είναι τα αεροπορικά τους ταξίδια στο μέλλον.
Δείτε πώς θα είναι τα αεροπλάνα το 2050
Εικονικά παιχνίδια και αθλητικές δρασητριότητες για απαιτητικούς επιβάτες
Άνετοι ιδιωτικοί χώροι και μπαρ θα υπάρχουν μέσα στα αεροσκάφη για να διευκολύνουν τυχόν επαγγελματικές συναντήσεις των επιβατών, ενώ ταυτόχρονα οι ταξιδιώτες θα μπορούν να κάνουν τα εικονικά ψώνια τους από τα video wall που θα προβάλλουν συλλογές ρούχων ή να παίξουν τέννις, γκολφ και μπέιζ μπωλ από τον εικονικό τοίχο των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Στα αεροπλάνα του 2050 η τεχνολογία και η εικονική πραγματικότητα φαίνεται ότι θα συνεργαστούν άψογα, προκειμένου ο κάθε ταξιδιώτης να απολαμβάνει το ταξίδι των ονείρων του!


πηγη

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ