Δεν θα πιστέψετε με τι κυκλοφορεί η Lady Gaga!


Πολλοί καλλιτέχνες δηλώνουν οπαδοί των μηχανοκίνητων, πόσο μάλλον “κλασικών” οχημάτων και σε πολλές περιπτώσεις να είναι και οι ίδιοι συλλέκτες ή να κυκλοφορούν με κάποια από αυτά στην καθημερινότητά τους. Το ίδιο μάλλον συμβαίνει και με την Lady Gaga κια τις “κλασικές” της επιλογές.

 

Δεν θα πιστέψετε με τι κυκλοφορεί η Lady Gaga!

 

Selfie μέσα σε ένα Chevrolet El Camino εμφανίστηκε η γνωστή και εκκεντρική τραγουδίστρια της Pop Lady Gaga, δείχνοντάς μας την προτίμησή της στα κλασικά αυτοκίνητα.


Όταν κάποιος κάνει αναφορά, για «εκκεντρικότητα καλλιτεχνών», εύκολα στο μυαλό μας θα ερχόταν η μορφή τηςLady Gaga.

Προκαλώντας συχνά σάλο με τις εμφανίσεις της, ή τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις, δεν θα έκανε φυσικά κάτι λιγότερο από εντύπωση και το «μηχανοκίνητο» όχημά της. Πώς;

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, η ίδια ντυμένη στα μαύρα, φιγουράρει μέσα σε ένα αντίστοιχα μαύρο, καλογυαλισμένο Chevrolet El Camino, με ιδιαίτερο οδηγικό ύφος.

Το φευγαλέο «κλασικό» pick up της Chevrolet, πιστεύεται πως ανήκει στην 29χρονη τραγουδίστρια της popμουσικής, μιας που δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία στον λογαριασμό του Facebook της, με την φράση «Κάποια πράγματα ποτέ δεν φεύγουν από την μόδα».

Δεν είναι πάντως η μόνη φορά που έρχεται σε «επαφή» με τον τομέα της αυτοκίνησης, μιας που έχει θεαθεί να κινείται με McLarenPorsche και σε ένα κόκκινο Rolls-Royce με το παρατσούκλι “Bloody Mary” από το ομώνυμο τραγούδι της.

Πηγή: autotriti.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ