Αγοράζοντας με 15.000


Αν έχεις 15.000 ευρώ τότε οι επιλογές σου είναι περισσότερες από ότι νομίζεις. Ας τις δούμε αναλυτικά από κάθε κατηγορία.

 
 

Αν νομίζατε, ότι σε αυτά τα λεφτά οι επιλογές είναι λίγες, πλανάστε, αφού με 15.000 ευρώ μπορείς σήμερα να αγοράσεις μικρό diesel, μικρομεσαίο, crossover ή και πολυμορφικό, best seller και σε καλή εξοπλιστική έκδοση.

Τα 15.000 ευρώ είναι το χρηματικό ποσό που κυριαρχεί στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τα νούμερα των πωλήσεων, καθώς η δημοφιλέστερη κατηγορία είναι τα μικρά diesel (ο μέσος όρος τιμής πώλησης αυτών βρίσκεται σε αυτό το όριο) και ακολουθούν τα μικρομεσαία. 

 

Για το λόγο αυτό στις επόμενες σελίδες παρουσιάζουμε το τι μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα με αυτά τα λεφτά (με απόσυρση). Ωστόσο, δεν μένουμε μόνο στην κατηγορία των μικρών diesel, αλλά ανακαλύπτουμε δελεαστικές προτάσεις και από τις άλλες κατηγορίες (συγκεκριμένα τα μικρομεσαία, τα crossover και τα πολυμορφικά), ενώ ταυτόχρονα προτείνουμε και τις καλύτερες εξοπλιστικές εκδόσεις τις οποίες αξίζει να τα αποκτήσετε. 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΚΡΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CROSSOVER

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΑ

 

 

 

 

 

Πηγή: autotriti.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩScroll Up